Debrecenben hallottam

2024.07.06. 13:26

Ez a debreceni baleset is bizonyítja, hogy vannak még jó emberek

Nem mindennapi történetről számolt be a cívisváros legnépszerűbb Facebook-csoportjában egy autós.

Haon.hu

Eddig csak olvasott mindennapos balesetekről, most egyik pillanatról a másikra a közepében találta magát – osztotta meg a Debrecenben hallottam Facebook-csoport tagjaival különös történetét egy autós. Az ominózus eset a Békessy Béla utcán történt, miközben egyik barátnője éppen szállt kifelé az autójából, egy Suzuki Ignis nekicsapódott a járműve vezető oldali ajtajának.

A szemtanúk segítségére is szükség volt a debreceni balesetben
A szemtanúk segítségére is szükség volt a debreceni balesetben
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Ugyan az óvatlan autós szemmel is jól látható nyomot hagyott a megrémült, helyszínen várakozó autóstársának gépjárművén, minden jelzés ellenére, a balesetről tudomást sem véve, egyszerűen elhajtott a helyszínről. Öröm az ürömben viszont, hogy a balesetnek több szemtanúja is akadt. 

Többen az esetet elszenvedő sofőr segítségére siettek, majd a kiérkező rendőröknek részletes vallomást tettek a látottakról, az elkövetőről, valamint az egyenruhások tudtára adták a vétkes autós rendszámát is.

Néhány óra leforgása alatt így sikeresen kézre is kerítették a károkozó sofőrt. Ami a történetben viszont igazán szívderítő, az az, hogy a rekkenő hőség ellenére is a baleset helyszínén maradt a három tanú, akik példamutató magatartásukkal és segítségükkel rávilágítottak arra, hogy összefogással és szolidaritással milyen sokat segíthetünk nehéz, vagy éppen szorult helyzetbe jutott társainknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában