Megható történet

2024.07.02. 13:08

Kellemetlen szituációban jött az önzetlen segítség a debreceni bevásárlóközpontban

Haon.hu

Bankkártya űzött gonosz tréfát egy debreceni férfival

Forrás: MW-archív

Ezt a történetet meg kell osztani mindenkivel. Sokat segítettem másoknak és az állatvédelem a mindenem – kezdte sorait a Debrecenben Hallottam Facebook-csoport egyik tagja.

Ha van időm és lehetőségem próbálok segíteni de semmit nem várok mivel ezzel érzem magam gazdagnak hogy önzetlenül tudok segíteni, de ami ma történt velem az számomra felfoghatatlan

– folytatta történetét a férfi. Mint írta, soha nem fogadott el segítséget mert az számomra a gyengeség jele. Hozzátette, a történet lényege hogy vásárolt volna a debreceni malomparki áruházban, és sem a régi, sem az új kártyája nem működött.

Nagyon kellemetlen volt mivel kp nem volt nálam így nem tudtam ki fizetni és a mögöttem álló hölgy ki fizette. Semmi előítélet csak jószándék. Soha többet nem fogok így járni mert ha ő nincs akkor úgy éreztem volna magam mint aki nem tud fizetni. MÍG ÉLEK HÁLÁS LESZEK

– jegyezte meg a történet főszereplője. 

A kommentelők szerint ez az eset is bizonyítja, hogy vannak még jó emberek, akik igenis segítenek, ha szükség van rá. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában