Közlekedés

2024.08.13. 16:06

Forgalmirend-változás lesz Hajdúböszörményben a Hajdúhét miatt

Haon.hu

Mindig színes a hajdúhét programkínálata; a kép a tavalyi veteránautó bemutatón készült

Fotó: Napló-archív

Forgalmirend-változásra kell készülni a közlekedőknek a Hajdúhét miatt augusztus 16. (péntek) 14 órától augusztus 20.-án (kedd) 3 óráig. Lezárják ugyanis a Kossuth Lajos utcának a Hajdúkerület utca – Weszprémy Gáspár utca kereszteződésétől a Bocskai tér 13. számig tartó út- és járdaszakaszát – olvasható a város közösségi oldalán. Nemcsak az említett területen lép életbe forgalmirend-változás Hajdúböszörményben: a Petőfi Sándor utca zsákutcaként működik majd, így kétirányú forgalom lebonyolítására kell számítani, a Bocskai tér felől pedig nem lesz megközelíthető.

Az Iskola utca – Bocskai tér kereszteződésben is lezárják az út- és járdaszakaszt, az Újvárosi utca a Kassa utca kereszteződés után szintén le lesz zárva a Bocskai tér felé. Hangsúlyozzák a szervezők, hogy ez idő alatt tilos lesz a páros oldalban való parkolás a Petőfi Sándor utcának a Bocskai tér és a Deák Ferenc – Csomaközy A. utca közötti útszakaszán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában