A nap legfontosabb anyagai

2024.08.27. 21:11

Törtek az autók Hajdú-Biharban, a Vekerinél különösen durva baleset történt

A balesetek és a DVSC edzőváltása körül forgott többnyire a kedd, de azért nem csak erről szólt minden. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Fák közé csapódott egy autó kedden a Vekeri-tónál

Forrás: Tóth Imre

  • Szrdjan Blagojevics hétfőn távozott a DVSC-től, az edzőváltás ennek megfelelően kedden is gazdag téma volt. Miután Blagojevics a szurkolóktól is elbúcsúzott, felidéztük a tréner legemlékezetesebb debreceni meccseit, valamint a kisvárdai klubigazgató edzőbuktató és királycsináló játékosokról szóló kirohanását. A menesztés kapcsán Dombi Tibor megbízott edző is nyilatkozott, de azt is megírtuk, mi történt a Lokinál az öltözőben hétfőn. Sajtóhírek szerint Máté Csaba lehet a szerb vezetőedző utódja, a szakembert ebben a cikkben mutattuk be. Az edzőváltásról írt jegyzetünket pedig itt olvashatja.
  • A hajdú-bihari balesetekről szinte ugyanennyire szólt a kedd. Összeütközött, majd árokba hajtott két autó Hajdúnánás és Hajdúdorog között, árokba csapódott egy kocsi Tiszacsegénél, Nyíradony és Nyíracsád között felborult egy másik, a Vekeri-tó mellett pedig fának hajtott egy sofőr, az autó nagyon csúnyán összetört. A 33-as főúton, az autópálya-csomópontnál kisbusz égett nagy lángokkal.
  • Felidéztük a 33 évvel ezelőtti Angyalföld téri túszdráma eseményeit, korabeli fotókon mutatjuk a feszült pillanatokat, amik többezres tömeget csődítettek a társasházak köré.
  • Elektromos kukásautók beszerzésére kap támogatást Debrecen a HUMDA Zrt.-től egy mintaprojekt megvalósulása kapcsán. A járműveket 2025-ben adják át.
  • A napokban körülbelül 250 debreceni diák kap tanszercsomagot a Magyar Református Szeretetszolgálattól.
  • Mindent megkérdeztünk a sinka kutyáról Kosina Péter hortobágyi gulyásszámadótól. Nem véletlen, hogy az állatot a pásztorok is kedvelik.
  • Végleg megváltozik a közlekedés Debrecen egyik belvárosi csomópontjában csütörtöktől.

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában