Szerencse

2024.08.14. 15:32

Ennyit kapartak szerda reggel egy balmazújvárosi lottózóban – te örülnél az összegnek?

Haon.hu

Számos másik közül választotta ki a szerencsét hozó sorsjegyet a nyertes

Fotó: Illusztráció: MW-archív

Örömmel kezdődött a szerda reggele egy szerencsés játékosnak a balmazújvárosi Fokos utcai lottózóban, ugyanis az akkor vásárolt sorsjegy révén 100 ezer forintot zsebelhetett be. A lottózó Facebook-oldalán megosztotta a kaparós sorsjegy képét, amin jól látható, az ügyfél már át is vehette nyereményét. „Ki korán kel, 100 ezret lel. Érdemes volt beugrani munka előtt. Gratulálunk a nyertesnek” – olvasható a posztban.

sorsjegy Balmazújváros haon
A szerencsét hozó sorsjegy
Fotó: Lottózó/Fb

Februárban egy ugyanilyen sorsjeggyel lett valaki gazdagabb 100 ezer forinttal, szintén a balmazújvárosi Fokos utcai lottózóban, azonban nem ez volt az eddigi legnagyobb sorsjegy nyeremény a városban. Tavaly szeptemberben brutálisan nagy nyereményt akasztott egy férfi ugyanebben a lottózóban. A középkorú illető akkor 85 millió forinttal lett gazdagabb. A lottózó dolgozójának elmondása szerint a nyertes nem hitt a szemének, először nem akarta elhinni, hogy ekkora összeget nyert.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában