Közlemény

2024.08.06. 14:53

Távhővezetéket újítanak a Sinai Miklós utcán, forgalomkorlátozásra lehet számítani

Fontos üzenetet tett közzé a Debreceni Hőszolgáltató. A felújítással járó szolgáltatási szünetek a Füredi úti orvosi rendelőt is érintik.

Haon.hu

Távhővezeték szakaszfelújításába kezdődött Debrecenben, a Sinai Miklós utcán – közölte portálunkkal a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. Mint írják, a Sinai utca 7. sz. alatt található lépcsőház mögötti szakaszon augusztus 5 és 16. között zajlanak a munkálatok, a felújítással érintett nyomvonalszakasz bontása az épület mögötti szervizút használatának részbeni korlátozását jelenti.

A szolgáltató közlése szerint a munkálatok ideje alatt a rövid idejű használati meleg víz szolgáltatás szüneteltetéssel jár 2 alkalommal, előzetes kiértesítést követően napközben reggel 8:00 órától előreláthatólag délután 14:00 óráig, a Füredi út 42. szám alatti orvosi rendelőben.

A munkavégzések napközben zajjal járhatnak. A kivitelező a környéken élők, valamint a közlekedők türelmét és megértését kéri.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában