Még ilyet!

2 órája

„Biztos Pákó készítette” – ezen a táblán derül Berettyóújfalu

Vélhetően kerékpározás vagy séta közben szúrta ki egy szemfüles helybéli. Észreveszed, mi a hiba ezen a Berettyóújfalu felé mutató táblán?

Haon.hu

Mi a hiba a képen? – ezzel a felütéssel posztolt fotót egy tag hétfőn a Berettyóújfaluban Hallottam nevű Facebook-csoportba. Első ránézésre egyébként semmi különös nincs rajta, csak egy sima kerékpárúti információs táblának tűnik az egész, ami azt mutatja, hány kilométerre van még a város. Viszont amikor már épp azon kezdenénk el gondolkodni, hogy akkor most a mi szemünkkel van a baj, vagy a posztolóéval, hirtelen leesik a dolog. Ha nincs meg elsőre, segítünk: a feliratot kell alaposabban megnézni.

Jé! Lemaradt a jé a Berettyóújfaluból!
Forrás: Facebook / Berettyóújfaluban Hallottam
Jé! Lemaradt a jé a Berettyóújfaluból! 
Forrás: Facebook / Berettyóújfaluban Hallottam

Nem hagyták szó nélkül a berettyóújfaluiak

Nem tudjuk, mióta lehet ott a tábla, és hogy feltűnt-e már bárkinek is az elírás, mindenesetre szép találat volt, nem könnyű ezt kiszúrni, főleg mondjuk bringán ülve. Ez persze akkora ziccer volt, hogy a kommentelők sem hagyhatták ki, jöttek is a szépen sorban alá a kreatív hozzászólások:

  • „Pákó készítette”
  • „Tájszólással lett írva, na”
  • „Én is falun élek, de ennyire azért nem.....”

– hogy csak egy párat idézzünk. Az nem tiszta, készült-e még tábla hasonló elírással, de ha esetleg igen, várjuk a fotókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában