Még mindig gyönyörű

2024.09.08. 21:22

Ismét Debrecenben járt egy korábban már látott különleges repülőgép – videóval

Időről időre bukkannak fel különleges repülő a cívisvárosban. Most azonban egy olyan gép landolt a debreceni repülőtéren, amely alig néhány napja már járt egyszer nálunk.

Haon.hu

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, egy különleges festésű repülőgép, a Brussels Airlines Trident névre keresztelt Airbus A320-asa csütörtökön landolt a debreceni repülőtéren fedélzetén a belga labdarúgó-válogatottal, amely péntek este Izrael ellen játszott zárt kapuk mögött Nemzetek Ligája-mérkőzést Debrecenben. A gépről akkor a reptér Facebook-oldala osztott meg fotókat és némi háttérinformációt, köztük azt is, hogy a belga férfi válogatottat Vörös Ördögökként is emlegetik, innen a gép elnevezése és a hozzá kapcsolódó szigonyminta, amely a géptörzs hátsó részén lángokban végződik. Természetesen ez sem véletlen, ugyanis a női nemzeti csapat Vörös Lángok néven is ismert. 

Vasárnap ismét a debreceni repülőtéren járt a különleges festésű gép
Vasárnap ismét a debreceni repülőtéren járt a különleges festésű gép
Forrás: Kiss Tamás-archív

A gép vasárnap ismét Debrecenben járt, a Flightradar24 információi szerint 13:26-kor landolt a cívisvárosban, majd 14:58-kor szállt fel, úti célja pedig Lyon volt. Szerencsére, az indulás pillanatait egy lelkes spotter, Kiss Tamás is megörökítette, aki egy nyilvános csoportban nemcsak képet, hanem videót is posztolt a különös látogatóról. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában