A nap legfontosabb anyagai

13 órája

Tovább folytatódik a hajtóvadászat a hajdúböszörményi feleséggyilkos után, erről lehet felismerni

A kontinens legnagyobb egyetemi bulijáról szóltak a hírek, új információ derült ki a hajdúböszörményi feleséggyilkosról. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

A rendőrség tovább folytatja a nyomozást

Forrás: Napló-archív

Hatalmas show-műsorral nyitotta a tanévet a Debreceni Egyetem. Szerda este kezdetét vette a yoUDay a Nagyerdei Stadionban.

Megható pillanatoknak lehettek szemtanúi a yoUDay résztvevői. Lánykérés tette emlékezetessé az idei tanévnyitót.

A férfinek az egész bal karja tetovált, erről fotót is közölt a police.hu. A hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője ellen továbbra is tart a hajtóvadászat.

Ezt hívják talán a bőség zavarának. Két vásárt is rendeznek a Nagyerdőn.

Befejeződött a Keresztesi utca 188 méteres útszakaszának felújítása, a részletekről Kovács István, a városrész önkormányzati képviselője tartott sajtótájékoztatót szeptember 18-án.

15 közterületet újítanak fel a településen a Top Plusz élhető települések pályázati forrásból. A részletekről a Kertvárosi zöld infrastruktúra fejlesztése Berettyóújfaluban elnevezésű projekt nyitó rendezvényén számoltak be szerdán a Polgármesteri Hivatalban.

Rohamosan fogynak a koncertjegyek, közben hatalmas lagzi van készülőben. Zajlik az élet a Parno Graszt zenekarnál, akik képviseletében Oláh Heléna énekesnő és Oláh József frontember látogatott el a Haon szerkesztőségébe – és „robbantotta” fel a podcast stúdiót.

Szeptember 19 és 30. között a Sumen utcai távvezeték munkálatai miatt nem lesz meleg víz Debrecen több utcájában.

Összetett munkafolyamat volt a Derék utcai probléma elhárítása. Kiderült az is, mi okozta a csőtörést, ami miatt az utca nagy részét ellepte a víz.

Fúrnak, lapátolnak, és a munkagépek is dolgoznak a Szabó Lőrinc utcán, Debrecenben. Néhány héten belül várhatóan elkészül a lakosok által nagyon várt szennyvízcsatorna, ebben szerepe lehet az időjárásnak is.

A Kossuth-gyakorló csapata lett a legjobb 20 másik iskola közül. Komplex feladatokat kellett végrehajtaniuk Magyar Vöröskereszt Országos Elsősegélynyújtó Versenyén.

Közel háromszoros túljelentkezést követően újabb 100 diákkal indult el a BMW Group Gyár Debrecen duális szakképzési programjának második tanéve, összesen már 200 fővel.

Ajánljuk még:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában