:o

2024.09.14. 09:45

Te jó ég… Ekkora fafejet se fotóznak mindennap a Szent Annán…

Csorogsz a belváros felé, és egyszer csak ez fogad. A Szent Anna utcai napsütésben készült a hét képe?

Haon.hu

Hibátlan képet lőtt egy fotós a debreceni Szent Anna utcán – lentebb mutatjuk

Forrás: Napló-archív

Félelmetesen jó kompozíciókat lehet találni Debrecenben egy-egy emlékezetes fotóhoz, a most következő képhez azonban nem csak kiváló szem kellett, hanem élénk fantázia is. A Debrecenben Fotóztam nevű Facebook-csoport egyik tagját a Szent Anna utcai napsütésben kapta el az ihlet: észrevette, hogy az utca egy pontjáról nézve fejformájú gömbbé állnak össze a Svetits-iskola környékén lévő fák, a lombjaik pedig lekonyuló szájat formáznak. A kompozícióhoz már csak a Klaipeda utcai kereszteződés 2 jelzőlámpáját kell hozzáadni, és nahát, máris legszívesebben átölelnénk, és meghívnánk egy sörre az öreget, hogy mesélje el, mi nyomja az ágait. Van idő, ha esetleg nem esne le elsőre a kompozíció.

Nincs jó kedvük a Szent Anna utcai fáknak
Nincs jó kedvük a Szent Anna utcai fáknak
Forrás: Facebook / Debrecenben Fotóztam

Az ötletet persze a kommentelők is imádták. „Mindjárt kinyitja a száját és hamm bekap egy-két renitens autóst” – írta az egyikük, de reméljük, ilyesmi azért nem fog megtörténni. És azt is, hogy előbb utóbb egy kicsit jobb kedve lesz a fafejnek.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában