Más is hallotta?

2 órája

Mi történt az éjjel a Bem térnél? Szörnyűségre riadt fel egy ott lakó nő

Még a zárt ablakon is úgy átszűrődött egy női sikoly, hogy egyből kiugrott miatta az ágyból. A kommentelők szerint azonban nem egyedi eset, ami a Bem téren történt.

Haon.hu

Dermesztő jelenségről számolt be egy nő az éjjel az egyik legnagyobb debreceni Facebook-csoportban. Azt írta, vasárnap 23.30 körül a Bem térnél az utcáról 10-15 másodpercig tartó ordítást hallott, ami olyan hangos volt, hogy zárt ablaknál is kipattant miatta az ágyból. 

Hangos üvöltésre riadt fel egy lakó a Bem térnél
Hangos üvöltésre riadt fel egy lakó a Bem térnél
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Egy lány sikított, de úgy, mint a horr0r filmekben. Kinyitottam az ablakot, és csak távoldott a hang. Nagyon ijesztő és aggasztó volt. Szerintem biztos valami nagy baj történhetett, mert lehetett érezni, hogy ez nem csak egy szimpla »hiszti«, hanem mintha kín0zták volna.. Nem láttam senkit

– részletezte az esetet a posztoló, aki kíváncsi volt, más is hallotta-e a hangot.

Nem csak a Bem téren történt hasonló a kommentelők szerint

Másik fültanú ugyan nem jelentkezett, de egymás után bukkantak fel olyan emberek, akik tapasztaltak már hasonlót Debrecenben. Egyikük azt írta, nagyjából 1 hónappal ezelőtt a Segner téren történt hasonló, ráadásul nem is egyszer, de ő sem látott semmit. Egy másik kommentelő pedig a Füredi útról jelentette ugyanezt.

Eddig nem akartam kiírni, mert kinevették volna ....De én is hallottam már ezt a fájdalmas női üvöltést 2x is a füredi úton éjjel..De én sem lattam senkit..

– osztotta meg a nő.

Sőt, jelentkezett még valaki, aki a múlt éjjel, hajnali 1 óra előtt nem sokkal hallotta az üvöltést, csak nem Debrecenben, hanem Hajdúhadházon. Szerinte 5 perc volt, mire kiért a házból, de hiába, nem tudta megállapítani, honnan jön a hang.

Egyelőre tehát rejtély, mi állhat a dolog mögött, de ezek alapján tényleg úgy tűnik, nem egyszeri esetről van szó. Te tapasztaltál már hasonlót a városban?

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában