Hétköznapi hős

2 órája

Bárcsak mindenki ilyen lenne: pórul járt családnak segített a debreceni taxis

A kedves történetekből egyszerűen sosem elég. A mostaninak a főszereplője egy önzetlen taxis, aki nem sokáig habozott, azonnal segített, amikor kellett.

Haon.hu

Egy taxis sietett az érintettek megsegítésére

Forrás: MW-archív

Néha elég egy kedves szó, vagy egy egyszerű jótétemény ahhoz, hogy valaki napját sokkal jobbá tegyük. Újabb szívmelengető történetet osztottak meg a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban péntek reggel. 

Egy hölgy mondott köszönetet az egyik, Debrecenben működő taxis cég sofőrjének, aki önzetlenül nyújtott segítséget a bajban. Mint írta, a történet azzal kezdődött, hogy az egyik helyi buszjárat vezetője nem várta meg a három lányát és a keresztanyukájukat, pedig már a busz mellett futottak. A jelenetet látta a taxisofőr is, aki ezek után felajánlotta, hogy ingyen hazaviszi a négy személyt, a fuvar után pedig tényleg nem fogadott el semmit. 

A bejegyzés nagyon sok embert megmozgatott, a sofőrnek többen is gratuláltak a hozzászólásokban, ráadásul több mint 1,6 ezer reakció is érkezett már rá. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában