Tájékoztatás

3 órája

Őszi lomtalanítás lesz Nyírábrányban, mutatjuk a részleteket

Itt a lehetőség megszabadulni a feleslegessé vált tárgyaktól, Nyírábrányban hamarosan őszi lomtalanítás lesz.

Haon.hu

Nyírábrány önkormányzata honlapján hívta fel a figyelmet az őszi lomtalanítás pontos részleteire. A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. őszi lomtalanítása október 5-én, szombaton 6 órakor veszi kezdetét Nyírábrány területén.

Az őszi lomtalanítás október 5-én, szombat reggel kezdődik
Az őszi lomtalanítás október 5-én, szombat reggel kezdődik
Forrás: Illusztráció/ MW-archív

A lomtalanításban érintett utcák

A településen a következő utcákban lesz lomtalanítás: Nyárfa utca, Akácos utca, Diófa utca, Széchenyi utca, Árpád utca, Szabadság utca, Budaábrányi utca, Vámospércsi út, Bagaméri út, MÁV-telep, Homok utca, Sport utca, Szőlőskert utca, Víz utca, Mester utca, Határőr utca, Petőfi utca, Hunyadi utca, Jégeres utca, Pergő tanya, Iskola utca, József Attila utca, Jókai utca, Kossuth utca, Ábrányi Kornél tér, Hajnal utca, Ifjúság utca, Ady Endre utca, Rákóczi utca, Vágóhíd utca, Fülöpi utca, Szentannapuszta buszforduló.

Mint írják, a hulladékot legkésőbb reggel 6 óráig kell kihelyezni az ingatlanok előtt, a begyűjtési útvonal mentén, úgy, hogy megközelíthető legyen, a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza. A kisméretű tárgyakat zsákokba bekötözve kell elhelyezni.

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényzetben, rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók (pl. bútor, elektronikai készülék, nagyobb kartondoboz, rongy bezsákolva stb.)

Nem helyezhető ki: kommunális hulladék, szelektív hulladék, építési törmelék, zöldhulladék, gépjármű gumi, akkumulátor, ami nehezebb, mint 100 kg, azaz munkavédelmi okok miatt 2 személy által nem emelhető kézi erővel, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, mely a begyűjtés során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában