Közlekedés

2 órája

Új szintre emelték a parkolós üzengetést Debrecenben – nem kizárt, hogy ez az év cetlije!

Igen kreatív üzenet várta az egyik sofőrt az autója ablakán. Azt nem tudni, mi volt a gond a parkolással, de talán nem is ez a lényeg.

Haon.hu

Talán olvasóink is tudják, hogy igyekszünk lekövetni a debreceni parkolókban tapasztalható anomáliákat, októberben például  írtunk már az egyik Szoboszlói úti várakozóhelyen kialakult állapotokról, egy becsapdázott kisgyerekes anyukáról, valamint arcpirító járdán parkolásról is. Olyan gyöngyszemet viszont, mint amit a Vezess.hu tett ki nemrég, nagyon ritkán látni.

Kreatív üzenettel próbáltak hatni egy autósra Debrecenben a parkolása miatt
Kreatív üzenettel próbáltak hatni egy autósra Debrecenben a parkolása miatt
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Mint arra az autós portál is rámutat, aki figyelmetlenül hagyja ott valahol a kocsit, nagyon könnyen találhat rajta kreatív vagy vicces cetlit, amivel arra akarják rávenni, hogy lehetőleg ne csináljon többet ilyet. Aztán ezt vagy megfogadja az illető, vagy nem, mindenesetre tényleg nagyon bízunk benne, hogy az alábbi, Debrecenben fotózott üzenet elérte a célját, és jobb belátásra bírja majd a sofőrt, akiről sajnos nem derült ki, pontosan mit követett el a parkolóban. 

Tegnap még azt hittem, hogy az agyadban lévő neuronok zavarodtak meg, mikor ugyanígy itt hagytad az autódat. Mára rájöttem: NINCS IS AGYAD!!! Gratulálok, hogy másodszor is úgy tudtál parkolni, te paraszt

– olvasható a papírdarabon, amit a Vezess cikkében lehet megnézni teljes valójában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában