Közlekedés

2 órája

8 hónapos kislányával indult volna el az anyuka, ez várta a Faraktár utcai parkolóban

Egy első ránézésre nagyon figyelmetlen autós miatt került csapdába. Esős időben se legyen rutin a szabálytalan parkolás, figyeljünk oda a másikra!

Haon.hu

Lényegében két napja ömlik az eső Debrecenben, és ez a városi parkolóhelyek telítettségén is meglátszik. Sokkal többen ülnek ilyenkor kocsiba, ami teljesen természetes, mint ahogy sajnos az is, hogy a várakozóhelyek zsúfoltsága a szokottnál több autóst vihet a szabálytalan parkolás felé. Péntek reggel egy kétségbeesett édesanya posztolt az egyik nagy debreceni Facebook-csoportba, mert egy autós közvetlenül mögötte parkolt le a Faraktár utcai felüljáró alatt, teljesen becsapdázva ezzel a nő kocsiját. Az anyuka 8 hónapos kislányával indult volna időpontra a bejegyzés szerint, így viszont nem tud kiállni a helyéről.

Szorult helyzet szabálytalan parkolás miatt a Faraktár utcai felüljárónál?
Szorult helyzet a Faraktár utcai felüljárónál
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Ha már nem tanultad meg, mikor oktattak, hogy hol lehet parkolni, akkor kérlek most ismételd át, mert másokat akadályozol!!!! Köszönöm, ha legközelebb nem állsz mögénk!!!

– üzente a nő, aki 

Szorult helyzet a Faraktár utcai felüljáró alatt
Se ki, se be
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Nemrég ugyancsak Facebookon fakadt ki egy helyi lakos, hogy nehézkes a közlekedés és a parkolás a csúcsforgalom idején az egyik Szoboszlói úti parkolóban, valamint a Keleti soron, ahol a posztoló szerint sokszor egymást akadályozva hagyják ott a kocsit a sofőrök.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában