Megalakult a képviselő-testület Balmazújvároson

A testület alakuló ülését hétfőn tartották. Varga Marina ezután arról írt, továbbra sincs meg az együttműködési hajlandóság a Közösen Balmazújvárosért Egyesület részéről.

Haon.hu

Megalakult Balmazújváros önkormányzatának képviselő-testülete hétfőn, tudatta Facebook-oldalán Varga Marina polgármester.

balmazújváros varga marina
Megalakult a képviselő-testület Balmazújvároson, Varga Marina ezzel összefüggésben az együttműködés fontosságát hangsúlyozta
Forrás: Facebook / Dr. Varga Marina

Mint írta, a köz szolgálata nemes feladat, és érteniük kell, hogy a választókkal kapott bizalommal élniük, és nem visszaélniük kell. Varga Marina hozzátette: az elkövetkező öt évet ennek szellemében kívánja kitölteni, majd ezt az időszakot a megújulás és a közösségépítés időszakának nevezte. A városvezető posztja szerint azonban a Közösen Balmazújvárosért Egyesület részéről továbbra sincs meg a hajlandóság az együttműködésre.

A Közösen Balmazújvárosért egyesület képviselőcsoportja ma ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy kitart azon álláspontja mellett miszerint elhatárolódik a konstruktív együttműködéstől. Mindezek ellenére bízom abban, hogy a belátási képesség és városunk szeretete fölül tud kerekedni az Önös érdekeiken

– írta a polgármester, akinek továbbra is meggyőződése, hogy közösen kell képviselniük Balmazújváros érdekeit.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában