gasztro
2020.02.18. 11:59
Bronzérmet szereztek Stuttgartban a böszörményi szakácsok
Fotó: Hajdúsági Regionális Culinary Team
Olimpiai bronzérmes lett a Hajdúsági Regionális Culinary Team a Stuttgartban zajló szakácsolimpián. A hajdúböszörményi séf, Gajdán Antal által felkészített és vezetett csapat tengeri halak, valamint zöldségfélék felhasználásával készítette el olimpiai terítékét. A verseny az egyéni megmérettetéssel folytatódik.
Bronzérmes lett a Hajdúsági Regionális Culinary Team a stuttgarti szakácsolimpián
HBN
mindmegette.hu
Titokban megváltoztatták a Lidl népszerű kenyerét, más a csomagolás, más az összetétel
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre