Programajánló

2024.08.11. 16:24

Ők lesznek a sztárfellépők Debrecen főterén a karneváli héten

Szerepelnek ismert húzónevek, pörgős fesztiváli zenekarok és lírai énekesek is a felhozatalban.

Haon.hu

A Bagossy Brothers Company lép fel az államalapítás ünnepének estéjén

Forrás: Fotó: MW-Archív

Elérhetővé a Debreceni Virágkarnevál Facebook-oldalán, mely fellépők csatlakoznak a karneváli héthez. Az államalapítás ünnepét megelőző héten minden évben nívós fellépőket láthat a közönség a Kossuth téren felállított színpadon. Az előző években olyan, fesztiválokon is nagyszínpados fellépőket láthattunk, mint Horváth Tamás, a Punnany Massif vagy épp a Follow the Flow. Idén sem lesz ez másképpen, a felhozatal sokszínű lesz, így latinos, balladás és reggaes vonal is képviselteti magát.

Augusztus 16-án, pénteken a Swing á la Django, majd az Irie Maffia, míg szombaton a Bohemian Betyars, vasárnap pedig a Magna Cum Laude lép fel. A hétfő estét Roby Lakatos, Radics Gigi és Kökény Attila aranyozza be, míg augusztus 20-án, kedden bizonyára sokak örömére a Bagossy Brothers Company zenél a főtéren. 

A vármegyei augusztusi programokat korábban már összegyűjtöttük, ahogy a virágkarnevál beharangozó sajtótájékoztatójáról is beszámoltunk:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában