Labdarúgás

2024.02.23. 15:59

Labdarúgó-Eb: máris újabb szurkolói járatok indítását fontolgatja a Wizz Air

Debrecenből is indulnak különjáratok a drukkereknek.

Haon.hu

A döntés megalapozottnak bizonyult, a jegyek gyorsan fogynak

Forrás: Napló-archív

Máris újabb szurkolói járatok indítását fontolgatja a Wizz Air a németországi labdarúgó Eb-mérkőzéseit kísérő fokozott magyar érdeklődés miatt, ugyanis több gépre máris elfogytak a jegyek a magyar csapat mérkőzéseinek helyszínére Stuttgartba és Kölnbe meghirdetett – olvasható a Világgazdaság közlésében az Utazás kiállítást kísérő turisztikai konferencián elhangzottak nyomán.

Magyarország 10 ezer jegyet kapott a németországi labdarúgó eb-mérkőzéseire, ennél azonban sokkal többen lesznek a kiutazó magyarok

– tapasztalják az utazásszervezők, és ugyancsak nagy szurkolói érdeklődésről számolt be a Wizz Air vállalati kommunikációs vezetője, Trubek Zsuzsa.

A jegyek gyorsan fogynak

A magyar hátterű légitársaság egyébként sem Stuttgartba, sem Kölnbe nem repül, Berlin és Dortmund a menetrend szerinti járatainak németországi célállomása, de a júniusi futball Eb miatt szurkolói járatokat indít Debrecenből és Budapestről. A döntés megalapozottnak bizonyult, a jegyek gyorsan fogynak.

Összesen 2,7 millió jegyet adnak el a meccsekre, de Németországban több mint 7 millió vendéggel számolnak az Európa-bajnokság idején

– közölte a Német Turisztikai Hivatal vezetője a Lapot húzunk 19-re címmel meghirdetett konferencia kerekasztal-beszélgetésén. Mint elhangzott, minden stadion környékén speciális szurkolói zónákat építenek ki, ahol hallótávolságból élvezhetik a nagy méretű kivetítőkön a mérkőzéseket mindazok, akiknek nincs jegyük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában