Kézilabda

2024.03.26. 11:30

Bajnokok Ligája: Két DVSC-játékos megmozdulása is a legszebbek között!

Szabó Nina gólját és Catherine Gabriel védését értékelte az EHF.

Tóth Huba Elemér

Catherine Gabriel, Kelemen Dorina, Szabó Nina, Tamara Haggerty, Jovovics Jovana és Töpfner Alexandra

Fotó: KISS ANNAMARIE/Napló-archív

Ahogyan a Haonon olvashatták, a DVSC Schaeffler múlt hétvégén a Vipers Kristiansand ellen egy drámai küzdelemben búcsúzott a Bajnokok Ligájából. A EHF (Európai Kézilabda Szövetség) ahogyan a párharc első felvonását, úgy a visszavágót is az egyik legélvezetesebbnek ítélte. A női kézilabda Bajnokok Ligája hivatalos Instagram-oldalán ezúttal is megtaláljuk a legutóbbi hétvégén lejátszott meccsek legszebb góljait és védéseit. 

Szabó Nina cunderezése

Debreceni szemszögből a legfontosabb, hogy a Kristiansandban játszott mérkőzés 18. percében Vámos Petra passza után Szabó Nina cunderezett, amelyet a döntéshozók a harmadik legszebbnek ítéltek meg. A legszebb találatnak Lois Abbingh utolsó pillanatban szerzett gólját választották, amely a norvég gárda továbbjutását eredményezte.

Gabriel hárítása is a legszebbek között

Noha avisszavágó legnagyobb részében Gabrijela Bartulovics állt a Loki kapujában, a hajrára Catherina Gabriel állt be, és ötből két lövést hárított. Az 56. minutumban Jamina Roberts hiába csapott le a labdára, és próbált gólt szerezni, a DVSC Schaeffler hálóőre hatalmasat védett, amely a harmadik helyen került a legszebbek közé. Katrine Lundénak a Töpfner Alexandra elleni megmozdulását az ötödik helyre szavazták meg az ítészek, a legszebb védés pedig a ferencvárosi Janurik Kinga nevéhez fűződik.

A Vipers Kristiansand–DVSC Schaeffler mérkőzés összefoglalóját itt nézhetik vissza:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában