Labdarúgás

2024.04.21. 16:17

Kikapott a kis Loki

Szünet után estek a gólok.

Haon.hu

Máté Péter, a kis Loki vezetőedzője bosszús az eredmény miatt

Forrás: dvsc.hu

Izgalmasnak ígérkező mérkőzés várt a DVSC II. gárdájára az NB III. Észak-keleti csoport 25. fordulójában vasárnap. Máté Péter vezetőedző együttese az Újpest második csapatát fogadta a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen. A találkozó első félidejében nem esett gól, s noha akadtak nagy debreceni lehetőségek, mind kimaradt. Szünet után gyorsan betaláltak a vendégek, s a mieink hiába próbálkoztak, hiába játszottak fölényben, a második újpesti gól mindent eldöntött – tudósított a debreceniek oldala.

Máté Péter vezetőedző: Összességében két jól felkészített csapat lépett pályára, az első félidőben 3-4 nagy ziccerünk is volt, kapufát lőttünk, de nem sikerült betalálni. Ez az egész mérkőzésre is igaz, a vendégek két kapura lövésből két gólt rúgtak, mi pedig kihagytuk a helyzeteket. A srácok mindent megtettek, de a végén nem tehettünk mást, mint hogy gratuláltunk az ellenfélnek.

A tények
NB III., Észak-keleti csoport, 25. forduló.
DVSC II.–Újpest II. 0–2 (0–0).
Debrecen, 200 néző. Vezette: Dédesi.
DVSC II.: Erdélyi – Nagy R., Gyenti, Soroka, Kozma (Kovács M., 67.), Cibla, Farkas T., Fábián, Doktor (Sipos, 79.), Kohut, Horváth Z. Vezetőedző: Máté Péter.
Gól: Dékei (52., 68.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában