DVSC

2024.07.16. 22:23

Itt a vége! A klubikon Bódi Ádám távozik

Kedd este minden eldőlt a Loki-legenda sorsával kapcsolatban. Bódi Ádám eligazolt Debrecenből, az új csapata már be is jelentette.

Haon.hu

Az NB II.-es Kolorcity Kazincbarcika csapatához szerződött a Debreceni VSC emblematikus játékosa, Bódi Ádám, a hírt a borsodi klub jelentette be kedd este a hivatalos honlapján.

Bódi Ádám a Kazincbarcika csapatához szerződött
Bódi Ádám a Kazincbarcika csapatához szerződött
Forrás: Facebook / Kolorcity Kazincbarcika Sport Club

Örülök, hogy lehetőséget kaphatok a folyamatos játékra, érzem magamban az erőt, a motivációt és azt, hogy segítségére lehetek annak a klubnak, aki engem szeretett volna. Hiszem, hogy klassz évünk és szezonunk lesz, kőkeményen azon dolgozom, hogy egy jó és sikeres csapattá kovácsolódjunk össze

– olvasható Bódi nyilatkozata a közleményben, amelyben arra nem térnek ki, hogy a játékos pontosan mennyi időre írt alá a Barcikánál.

– Bódi Ádámról nem kell sokat mondani, hiszen neve, személyisége, az általa elért eredmények jól fémjelzik, hogy kit is sikerült leigazolnunk. Rutinos, tapasztalt futballista, aki meghatározó játékosa volt a magyar élvonalnak. Nekünk pedig még egy ilyen karakter hihetetlen sokat adhat – ezt már Koszta Péter sportigazgató mondta a kbsc.hu-nak.

Több száz meccset játszott Loki-mezben Bódi Ádám

Bódi Ádám egy rövid fehérvári kitérőt leszámítva végig a DVSC-ben játszott, a 300. bajnokiján 2023 áprilisában lépett pályára, de a korábban a válogatott mezét is magára ölthette. Bódi háromszoros magyar bajnok, háromszoros kupagyőztes, kétszeres Szuperkupa-győztes, egyszeres Ligakupa-győztes, bajnoki bronzérmes és végül, de nem utolsósorban a 2019-es esztendő Zilahi-díjasa.

Bódi Ádám jövőjével több cikkben is foglalkozott a Haon az utóbbi időben, miután a futballista szerződése lejárt a DVSC-nél június 30-án, és nagy kérdés volt, hogy hosszabbít-e. Sokat sejtető előjel volt, hogy a játékos nem utazott el a csapattal az ausztriai edzőtárborba, nem sokkal később pedig a szurkolók külön kampányban álltak Bódi mellé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában