Amerikai futball

2024.07.25. 14:05

Hibátlan mérleggel jutottak döntőbe a DEAC gladiátorai

A Divizió II-es finálét a Gyulai István Atlétikai Stadionban izgulhatjuk végig szombat délután.

Haon.hu

Hibátlan mérleggel jutott be a MAFSZ másodosztályú bajnokság elödöntőjébe a debreceni amerikai futballcsapat. A nyírábrányi mérkőzésen a Cassovia Steelers volt a cívisek ellenfele, ahol bezsebelték a döntőbe jutáshoz szükséges győzelmet, nyertek 34–19-re. Aznap eldőlt, hogy a július 27-én 16 órakor megrendezésre kerülő fináléban az Eger Heroes-zal meccselnek a fekete-fehérek – olvasható a DEAC honlapján.

A DEAC alakulata hazai pályán csaphat össze egri ellenfelével
A DEAC alakulata hazai pályán csaphat össze egri ellenfelével
Forrás: deac.hu

A DEAC gladiátoraira nem vár könnyű győzelem

A Gladiátorok úgy vélik, nem lesz könnyű feladatuk, mivel a Heroes idén már bizonyította, kemény ellenfele tud lenni bárkinek. A két gárda tavaszi, egri mérkőzését a Debreceni Egyetem nyerte 20–12-re.

Mostanra kiderült, hogy a DEAC hazai környezetben szállhat harcba a bajnoki címért: a Gyulai István Atlétikai Stadionban fogadják az egrieket. A belépés ingyenes.

Az Oláh Gábor utcai atlétikai pálya nem ismeretlen a csapat számára, szoros junior döntőknek és szezonbeli összecsapásoknak adott már otthont, így ez, valamint az impozáns környezet sokat segíthet nekünk szombaton

 – nyilatkozta Demkó Balázs, a Gladiators irányítója. – Természetesen a lelátók nézők nélkül mit sem érnek, ezért bízom benne, hogy sokan lesznek, és jó hangulat vár bennünket. A 12. játékos, a közönségünk sokat lendíthet a teljesítményünkön. Mindenkit várunk a döntőn sok szeretettel!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában