DVSC

2024.07.11. 14:34

Dreskovics bízik benne, hamarosan visszatérhet

A sportolók körében gyakori sérüléssel küzd.

Haon.hu

Meldin Dreskovics, a DVSC védője

Forrás: DVSC

Sérülés miatt egyelőre nem tud a szakmai stáb rendelkezésére állni a DVSC montenegrói válogatott labdarúgója, Meldin Dreskovics, aki a jelenlegi állapotáról nyilatkozott a Loki honlapjának az ausztriai edzőtáborban. – Sajnos egy sportolók körében gyakori sérülésem van. A gyulladás nagy volt és sok fájdalmat okozott az ágyékomban és az alhasi részen, ám jelenleg már kevésbé érzem, így lassan visszatérhetek a többiekhez – fogalmazott Dreskovics, aki egyelőre rehabilitációs feladatokat végez a táborban. – Az edzéseim utáni időt leginkább olvasással, írással és előadások, műsorok nézésével töltöm, de van, hogy néhány társammal elsétálunk egy közeli kávézóba.
Ha minden jól alakul, a játékos tehát hamarosan ismét a társaival készülhet. – Bízom benne, hogy az elkövetkezendő napokban teljes értékű munkát tudok végezni. Minden attól függ, hogy érzem majd magam. A tábor kezdetén vagyunk, ahol sok játékos egyre magasabb szintre lép. Több fiatal labdarúgó kap lehetőséget, így az eredményeket nem szabad előtérbe helyezni. Ahogy halad a tábor, növeljük az állóképességünket és együtt játszunk, helyére kerülnek a dolgok – bizakodott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában