Labdarúgás

2024.07.26. 16:33

A Mezőkövesdben is fejlődhetnek a DVSC fiataljai

Kooperációs szerződést kötött a két klub a következő szezonra. Ennek értelmében a DVSC 5 tehetsége pallérozódhat a borsodiaknál, de közben a Lokiban is pályára léphetnek.

Haon.hu

Kooperációs szerződést kötött a 2024/25-ös idényre vonatkozóan a DVSC az NB II.-es Mezőkövesddel, írja a Loki honlapja. Ennek értelmében a debreceniek öt fiatal tehetsége, Cibla Flórián, Doktor Zsolt, Horváth Zalán, Kohut Máté és Takács Bence a másodosztályban is bizonyíthat. Mindannyian megfelelnek a jelenlegi NB II.-es fiatalszabálynak. A szerződés lehetőséget ad arra, hogy ezen játékosok a szezon során DVSC NB I.-es, a Mezőkövesd NB II.-es és a DVSC II. NB III.-as együttesében is pályára lépjenek, olvasható a közleményben.

dvsc mezőkövesd kooperációs szerződés
A DVSC-s Korhut Máté is a másodosztályban bizonyíthat
Forrás: dvsc.hu

Hozzátették, mindez azért indokolt, mert tehetséges futballisták pályafutása abban a szakaszban van, amelyben az NB II.-es játéklehetőség nagyban szolgálja a további fejlődésüket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában