DVSC

2024.07.25. 14:42

Érzelmes üzenetben búcsúzott a DVSC-től és a szurkolóktól a védő

Visszatér a hazájába. Két idény alatt 44-szer lépett pályára a DVSC színeiben.

Molnár Szilárd

Távozik a DVSC védője

Forrás: NS-archív

Ami sejthető volt immár valósággá vált, távozik a DVSC együttesétől Olekszandr Romancsuk, adta hírül a Loki honlapja. A 24 éves ukrán védő két éve érkezett Debrecenbe, azóta 44 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Loki mezében, a Magyar Kupában gólt is szerzett.

DVSC, Loki, ukrán, védő, búcsú, távozás, labdarúgás, Olekszandr Romancsuk
Olekszandr Romancsuknak megköszönte az elmúlt két évet a  DVSC 
Forrás: DVSC

Az immár csak volt DVSC-játékos a következő szavakkal búcsúzott:

Kedves Loki-család!Elérkezett a búcsú ideje, hisz visszatérek a hazámba, Ukrajnába. Túlcsordulnak most bennem az érzelmek. Elképesztő volt az elmúlt két év, s ez idő alatt csodás eredményeket értünk el együtt. Örökké emlékezni fogok az életemnek erre a szakaszára. Mind labdarúgóként, mind emberként rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtam. Hatalmas köszönet jár a szurkolóinknak, akik buzgón támogattak minket és elképesztő hangulatot varázsoltak a stadionba, ami nagy motivációt jelentett számunkra. Nagyon hálás vagyok a csapattársaimnak, akik befogadtak ebbe a családba és a nehéz helyzetekben is támogattak.Szeretnék köszönetet mondani a DVSC elnökének, vezetőségének és az edzői stábnak is. Mindvégig jó kapcsolatot ápoltam velük. Mint tudják, a hazámban háború dúl. Ebből a nehéz helyzetből kifolyólag döntöttem úgy, hogy Ukrajnában folytatom a karrieremet. Úgy hiszem, hogy ez a helyes döntés a családomra és önmagamra nézve is. Szeretném megköszönni a klub és a csapat vezetőségének, hogy megértően álltak a helyzethez és segítették az átigazolásomat. Nagyon hálás vagyok érte!A mielőbbi viszontlátásra! Hajrá, Loki!

A DVSC megköszönte a játékosnak a debreceni labdarúgásért tett szolgálatait, és sok sikert kívánt a további pályafutásához.

DVSC, Loki, ukrán, védő, búcsú, távozás, labdarúgás, Olekszandr Romancsuk
Új klubja már be is jelentette a DVSC korábbi védőjét
Forrás: FK Krivbasz

Már meg is van Romancsuk új klubja

Azóta az is kiderült, hol folytatja a védő: az ukrán első osztályú FK Krivbasz Krivij Rih jelentette be, hogy hatodik nyári szerzeményként megvásárolta – a Transfermart oldal szerint 300 000 euróért – Romancsuk játékjogát a Lokitól, akivel 3 éves szerződést kötött.

Romancsuk a Krivbasz honlapjának is nyilatkozott:

Nagyon boldog vagyok, hogy a piros-fehér család tagja lehetek. A Krivbasz fejlődik és ambiciózus célokat tűz ki maga elé, így nem volt kétséges az átigazolás. A Krivbasz mi vagyunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában