Helyi sport

2024.07.25. 20:19

Loki-siker az edzőmeccsen - galériával

Másfél hetes felkészülés után az újonc Esztergom ellen játszotta első tesztmérkőzését a DVSC.

Haon.hu

Juhász Kata, a DVSC Schaeffler

Forrás: Czinege Melinda

Hatalmas rohanás, sok gól, majdnem ennyi hiba és néhány szép megoldás. Így foglalhatjuk össze röviden a Loki női kéziseinek első felkészülési találkozóját, amelyen az első osztály újonca, az Esztergom volt a DVSC Schaeffler vendége a Hódosban. Elek Gábor tanítványai, bátran kézilabdázva komoly fejtörést okoztak a sokat hibázó debreceni lányoknak, sokáig vezetett is az Esztergom, a hajrában sikerült fordítani. Akadt néhány szép hazai támadás, volt néhány jónnak mondható periódusa a csapatnak, ám az látszott, hogy az átalakult keretre még rengeteg munka vár az első éles bevetésig – tudósított a debreceniek honlapja.

DVSC SCHAEFFLER–ESZTERGOM 33–32 (18–19)         
Debrecen, 150 néző. V: Sándor Gy., Szabó B.
DVSC: Gabriel – Grosch 6 (5), Sercien-Ugolin 4, Juhász K. 2, Jovovics 1, Szabó N. 6 (1), Petrus 3. Csere: Bartulovic (kapus), Hornyák D. 1, Dramac 1, Fodor V. 1, Tóth N. 4, Kiss Cs., Vámos M. 4, Kelemen D.
ESZTERGOM: Herczeg – Kovács Anett 4, Ballai B., Szucsánszki 1, Kisfaludy 2, Kármán 5, Hajtai 6. Csere: Tóth N. (kapus), Faragó Lea 12 (5), Horváth F. 1, Mlinkó, Nick, Majoros, Teplán 1, Kiss D., Baumann.
Kiállítások: 4, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 6/6, illetve 5/5.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában