DVSC

2024.07.20. 08:42

Lebuktatta magát a DVSC új csatára?

A jelek szerint Szerbiából érkezhet támadó a Loki gondjainak enyhítésére. De az is elképzelhető, hogy egy médiahekk részese lett önkéntelenül a DVSC.

Molnár Szilárd

Yacouba Silué (középen) a hírek szerint a DVSC együtteséhez szerződhet

Forrás: © Instagram

Portálunk is beszámolt róla, hogy a Nemzeti Sport Szerbiából származó információi szerint Yacouba Silué személyében csatár érkezhet a DVSC együtteséhez. A sportnapilap azt írta, folynak a tárgyalások a Loki és az elefántcsontparti játékos klubja, a szerb első osztályú Mladoszt Lucsani között.

DVSC, Loki, átigazolás, labdarúgás, Debreceni VSC, Yacouba Silué
Yacouba Silué cselez
Forrás: © Instagram

Kiírta, hogy a DVSC a klubja

Yacouba Silué Instagram oldalán az éles szeműek felfedezhették, hogy a játékos klubjaként már a DVSC van feltüntetve. Természetesen ez messze nem jelenti azt, hogy hivatalosnak tekinthető az átigazolás, sőt, azt sem, hogy Silué valaha a Loki játékosa lesz, hiszen egyfajta médiahekként is beállíthatta új klubjaként a piros-fehéreket – pont nemrég volt erre példa a magyar labdarúgásban is Ádám Martin és a Debreceni VSC kapcsán.

DVSC, Loki, átigazolás, labdarúgás, Debreceni VSC, Yacouba Silué
Yacouba Silué az Instagram oldalán a DVSC gárdáját tüntette fel klubjaként
Forrás: © Instagram

A 22 éves, 185 cm magas labdarúgónak a mögöttünk hagyott idényben 32 szerb bajnokin 5 gól és 3 gólpassz volt a mérlege. Pályafutása során korábban Örményországban és Ausztriában is megfordult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában