Kosárlabda

2024.07.04. 13:10

Hoppá! LeBron James fiával játszhat a DEAC egykori klasszisa

A kaliforniai csapat a közösségi médián keresztül hozta nyilvánosságra a nyári ligában részt vevő játékosok listáját, amelyen 27-es mezszámmal a dominikai származású magyar játékos neve is megjelenik.

Haon.hu

Az M4sport erről szóló közleménye alapján Valerio-Bodon Vincent ismét ott lehet az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nyári ligájában, ezúttal a Los Angeles Lakers színeiben. Az egykori DEAC-játékos tavaly a Boston Celtics kosarasaként szerepelt a nyári ligában, majd októberben a Los Angeles Lakersnél készülhetett, a kaliforniai gárda azonban végül lemondott a játékjogáról, így a Lakers fiókcsapatához, a G-ligában érdekelt South Bay Lakershez került. A South Bay 18/16-os győzelmi mérleggel a 11. helyen zárta a nyugati főcsoport küzdelmeit, és nem jutott be a rájátszásba.

Valerio-Bodon Vincent, a DEAC egykori játékosa jó szezont zárt és remek visszajelzéseket kapott
Valerio-Bodon Vincent, a DEAC egykori játékosa jó szezont zárt és remek visszajelzéseket kapott
Forrás:  Nemzeti Sport-archív

Együtt játszhat LeBron James fiával

A 23 éves kosárlabdázó áprilisban az M4 Sportnak úgy nyilatkozott, hogy jól sikerült számára a szezon és a környezetéből is jó visszajelzések érkeztek. 

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén nyáron együtt szerepelhet többek között LeBron James fiával, Bronny Jamesszel, akit a Lakers a júniusi amatőr játékosbörze (draft) második körében választott ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában