DEAC

2024.08.19. 12:35

Továbbra is 100 százalékos a DEAC

A Salgótarján sem tudta megállítani. Újabb sikerével igen előkelő helyen áll a tabellán a DEAC.

Haon.hu

Nehezen, de győzött a DEAC

Forrás: DEAC-archív

Zsinórban három bajnoki győzelem után fogadta a DEAC a Salgótarján együttesét az NB III. Észak-Keleti csoportjában, írja az egyetemisták oldala.

DEAC, NB III., SBTC, Salgótarján, DEAC-SBTC
Nehezen, de győzött a DEAC
Forrás: DEAC-archív

DEAC: Sándor Tamás duplázott

Remekül indult a debreceniek számára a mérkőzés, hiszen Sándor Tamás büntetőjével a 6. percben már a fekete-fehéreknél volt az előny. Húsz perccel később megfogyatkoztak a vendégek miután Klajban Lászlót kiállította a játékvezető. Ezt követően is több ígéretes támadást indított a Debrecen, de a szünetig újabb gól nem esett.
A pihenő után nem sokkal sikerült tovább növelni az előnyt: ezúttal is Sándor Tamás volt eredményes. Az 54. percben szépítettek a vendégek, amitől vérszemet kaptak, és nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért. A meccs hajrája izgalmasan alakult, mindkét oldalon születhetett volna újabb gól, végül maradt a 2–1.
– Az eredménnyel elégedett vagyok, négyből négyet nyerni szerintem nagyon nagy dolog. Úgy nézett ki, hogy végre lehet egy könnyebb mérkőzésünk, aztán elkövettünk egy hibát, szépített az ellenfél. Az emberelőnyünk eltűnt, hiszen nem lehetett látni, hogy eggyel többen vagyunk a pályán.

Azért lett izgalmas a vége, mert sok helyzetet kihagytunk, nem tudtuk lezárni még hamarabb a mérkőzést.

Védekeznünk kellett, és bár akkor is voltak lehetőségeink kontrára, de sajnos nem tudtuk eredményesen befejezni a támadásokat. Ebben fejlődnünk kell, de ha mindig egy góllal nyerünk, azzal is elégedett leszek – összegzett Urbin Péter vezetőedző a DEAC honlapján.

NB III. Észak-Keleti csoport, 4. forduló
DEAC-SBTC 2–1 (1–0)
DEAC: Tóth D. – Herczku, Sándor T., Papp G. (Korhut 69.), Szabó L., Soltész, Jankelic, Lakatos, Kun (Kereszti 62.), Lénárt (Tóth D. 69.), Tomola (Rauf 80.)

  • Gólok: Sándor T. (6., 11-esből, 48.), illetve Filkor (54.)
  • Kiállítva: Klajban (26.)
DEAC, NB III., SBTC, Salgótarján, DEAC-SBTC
A tabella
Forrás: MLSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában