Átigazolás

2024.08.06. 12:42

Magyar válogatott játékost igazolhat a DVSC?

A debreceni klub kifejezetten aktív az átigazolási piacon. A DVSC újabb labdarúgót figyel?

Haon.hu

Gyurcsó Ádám valóban segítségére lehet a Lokinak?

Forrás: MW-archív

Szinte megállás nélkül történnek az események a DVSC körül az átigazolási piacon. Legutóbb Victor Braga szerződtetését jelentette be a klub, majd kedden közölték a klubhonlapon, Christian Manrique elhagyja a piros-fehéreket. A transzferszezon még néhány hétig tart, a Loki pedig egy rutinos szélsőre vethette ki hálóját. 

DVSC, Gyurcsó Ádám, Loki, Átigazolás
DVSC: Gyurcsó Ádám a célkeresztben? 
Forrás: MW-archív

DVSC: Gyurcsó Ádám Debrecenbe igazolhat? 

Jó pár esztendeje már, hogy az egykor nagy tehetségnek kikiáltott Gyurcsó Ádám külföldre szerződött. A kiváló szélső több alkalommal is magára ölthette a meggypiros nemzeti szerelést, sőt még Marco Rossi is számított a játékára. A napokban röppent fel a hír az egyik leghíresebb nemzetközi hírportálon: Gyurcsó Ádám a DVSC-hez igazolhat. A „mértékadó” Transfermarkt szerint 80 százalék az esélye annak, hogy a jobblábas támadó a hajdúságba köthet ki. 

Ahogyan az átigazolási híreknél többször is hangsúlyoztuk: ezek egyelőre pletykák, az esetleges transzferek akkor lesznek hivatalosak, ha a debreceni csapat is bejelenti azt a klub honlapján. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában