Átigazolási hírek

2024.08.06. 09:57

A DVSC elköszönt a játékosától, akinek már meg is van az új csapata

Christian Manrique két szezonon át erősítette a Lokit. A futballista a DVSC-s évei után visszatér a hazájába.

Haon.hu

Christian Manrique távozott a DVSC-től

Forrás: Napló-archív

A korábbi hírek valóssá váltak, távozik a DVSC-től, és hazájában folytatja pályafutását Christian Manrique, olvasható a klub közleményében. A 25 éves spanyol középpályás 2022 nyarán érkezett a Lokihoz, amelynek fontos játékosává vált. 

DVSC, Christian Manrique
Christian Manrique távozott a DVSC-től
Forrás: Napló-archív

A futballista összesen 43 bajnoki mérkőzést játszott a DVSC színeiben, emlékezetes gólt rúgott az előző szezonban a Kisvárda és a Ferencváros ellen.

 Christian Manrique-nek megköszönték Debrecenben a csapatért tett szolgálatait, és sok sikert kívántak további pályafutásához.

Ennél a spanyol csapatnál folytatja

A játékos új klubja a spanyol harmadosztályban szereplő Agrupación Deportiva Alcorcón, jelentette be a klub a honlapján. Az A.D. Alcorón az előző idényben a 22 csapatos liga 20. helyén végzett, így a csapatnál a nyár folyamán nagy játékosmozgás volt, az utóbbi napokban több játékos érkezését is bejelenteték. Christian Manrique bemutatásában azt emelték ki, hogy korábban a spanyol U19-es válogatottban is szerepelt, a Lokival az Európa Konferencialiga-selejtezőjében is játszott.

Christian Manrique ezen a héten már az új csapatánál edz
Forrás: A.D.Alcoron

Christian Manrique gólja a DVSC-FTC meccsen:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában