Kézilabda

2024.08.29. 15:01

DVSC Schaeffler: edzőmeccs és piknik egy napon

A debreceni kézisek sűrű péntek elé néznek. A DVSC Schaeffler játékosai ismét találkozhatnak a szurkolókkal.

Haon.hu

A DVSC Schaeffler játékosai válaszolhatnak a szurkolók kérdéseire

Forrás: DVSC Schaeffler-archív

A pénteki „PirosFehér Piknik” előtt játssza utolsó felkészülési mérkőzését a DVSC Schaeffler. A 15 órakor kezdődő meccsen a horvát bajnokság aranyérmese, a BL csoportkörében szereplő Podravka Vegeta lesz a debreceni együttes ellenfele – írta a dvsckezilabda.hu. 

Jövő szombaton, a Vasas otthonában kezdi meg bajnoki szereplését a DVSC Schaeffler. A csapat a felkészülés utolsó fázisában jár, már csak egy edzőmérkőzés vár Szilágyi Zoltán tanítványaira a bajnoki rajtig. Augusztus 30-án, 15 órakor a horvát Podravka Vegeta ellen lépnek pályára a Hódosban a debreceni lányok. Az ellenfél gőzerővel készül a BL-rajtra, az elmúlt hétvégén hazai környezetben nyerte meg a Josip Smarzija emléktornát a Dunaszerdahely és a szintén BL-résztvevő szlovén Krim Mercator előtt. A mérkőzés egyik érdekessége lehet, hogy kapusunk Gabriejela Bartulovic (leánykori nevén Besen) a pályán találkozhat testvérével, Lucija Besennel, aki a Podravka kapusa. A találkozóról nem lesz sem televíziós, sem online közvetítés, ezért érdemes kilátogatni a csarnokba. 

DVSC Schaeffler: pikniket rendez a klub 

A mérkőzés után is érdemes lesz maradni, hiszen 17 órától ismét megrendezzük a PirosFehér Pikniket, ahol a szurkolók és a csapat támogatói egy jó hangulatú összejövetelen találkozhatnak és beszélgethetnek a játékosokkal. A résztvevőknek csarnoktúrát szervezünk, mely során megnézhetik a Hódos Imre Rendezvénycsarnok új dekorációját (a klub történetének legemlékezetesebb pillanatai elevenednek meg óriásfotókon) és bepillanthatnak azokba a helyiségekbe, amiket a lányok használnak hétköznapjaik során (mint például a funkcionális termet, illetve a rehabilitációs szobát). A bátrabbak kipróbálhatják magukat műsorvezetőként a PirosFehér Podcast díszletében. Lesz kvízjáték értékes nyereményekért és természetesen zsíroskenyér is, hagymával. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában