Labdarúgás

2024.08.14. 13:00

Így halad a DVSC új szerzeményeinek rehabilitációja!

Batik Bence a Loki TV-nek részletesen is nyilatkozott a sérüléséről. Rajta kívül Neven Djurasek is visszatért a pályára, de jelenleg még a DVSC többi játékosától külön speciális edzésprogramot követnek.

Tóth Huba Elemér

Neven Djurasek a Karcag elleni edzőmeccsen egy ártatlan szituációból jött ki rendkívül rosszul

Forrás: DVSC/Facebook

A szurkolók körében mindig téma, vajon hogy halad a sérült játékosok rehabilitációja. Mint korábban portálunk beszámolt róla, a DVSC csapatánál Thor Úlfarsson visszatérésére egy darabig még várhatunk, de a szakmai stábnak Kusnyir Eriket is még néhány hónapig nélkülöznie kell. A Loki két friss szerzeménye, Batik Bence és Neven Djurasek néhány héttel ezelőtt szintén megsérült, azonban mint az a klub Facebook-oldalán látható szerdai bejegyzésben olvasható, a futballisták újabb lépést tettek a rehabilitációban. A labdarúgók folyamatosan készülnek, visszatértek a pályára és jelenleg speciális edzésprogramot követnek. 

DVSC, Batik
Batik Bence reméli, hogy hamarosan a DVSC-szurkolók előtt is játszhat
Forrás: DVSC / Facebook

 

A DVSC újonnan szerződtetett játékosa a sérüléséről is beszélt  

Bár már a DVSC szurkolói ankétján is szó esett Batik Bence sérüléséről, de ezúttal a Loki TV-nek a játékos is részletesen beszámolt a jelenlegi állapotáról. – Nagyon szerencsétlen módon sérültem meg – kezdte az 5-ös mezszámot viselő futballista. 

Egy sima, sprint gyakorlatnál a kötőszövet felszakadt a kislábujjam alatti résznél, amely gyakorlatilag egy mikro-szakadás. Sajnos ezzel együtt csontödémám is lett, de hál’istennek már focicipőben jövök ki a pályára. Még, ha külön is a csapattól, de azt gondolom, már közel van a visszatérésem. Arra koncentrálok, hogy mielőbb visszatérjek a pályára

– tette hozzá Batik Bence, aki hozzátette, hogy az edzői stáb mindenben segíti, ami sokat jelent neki.

Az előző idényben a Puskás Akadémiát erősítő labdarúgó szerint remekül rajtolt a bajnokságban a Loki, az együttestől ugyanilyen sikeres folytatást remél. Batik Bence a Győr és a KTE elleni meccsen is ott volt, mint elmondta, az ETO otthonában aratott 3–0-s győzelem magáért beszél, míg a Kecskemétről elhozott egy ponttal elégedettek lehetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában