Átigazolás

2024.08.11. 18:22

A Ferencvárosban folytathatja a DVSC korábbi játékosa?

Folyamatosan érkeznek az átigazolási hírek. A piac zárása előtt néhány héttel még a DVSC-nél is várható mozgolódás.

Haon.hu

Horváth Krisztofer vajon hová teszi át székhelyét?

Forrás: NS-archív

Nem győzte meg az olasz élvonalban (Serie A) érdekelt Torino FC új vezetőedzőjét, Paolo Vanolit Horváth Krisztofer a felkészülési időszakban – tudta meg a napokban egy, a klubhoz közel álló szurkolói oldal – szúrta ki a Nemzeti Sport. 

DVSC, Horváth Krisztofer, Átigazolás, Loki
DVSC: a korábbi hajdúsági játékos nem győzte meg a Torino vezetőedzőjét
Forrás: NS-archív

DVSC: Horváth Krisztofer Ferencváros-játékos lehet? 

Az Il Toro Addosso szerint a magyar támadó középpályás mellett Emirhan Ilkhan és Bian Bayeye sem férkőzött be Vanoli mester kegyeibe, így a klub vevőt keres mindhárom játékosnak. Horváth Krisztofer szerződése (akárcsak a kongói Bayeye kontraktusa) 2025 nyaráig érvényes a torinóiaknál, így a klub számára fontos, hogy még most pénzzé tegye a középpályás játékjogát – ezzel együtt konkrét kérőkről még nem adott hírt a Torinóhoz közel álló sajtó. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy elhagyja-e Olaszországot a tehetséges szélső, amennyiben igen, egy régi átigazolási sztori ismét szóbeszéd lehet: korábban ugyanis – ha hinni lehet a pletykáknak – a Ferencváros érdeklődött a Torino és a DVSC korábbi játékosáért, aki akár újra terítéken lehet a fővárosi klubnál. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában