Labdarúgás

2024.08.26. 22:13

Hivatalos: elköszönt a DVSC Szrdjan Blagojevicstől

Közös megegyezéssel szerződést bontott a klub a szerb szakemberrel. A csapatot megbízott edzőként Dombi Tibor viszi tovább, a DVSC padjára is ő ül le a szombati bajnokin.

Hétfő késő este vált hivatalossá, amit nem sokkal korábban sajtóhírek már rebesgettek: a DVSC közös megegyezéssel szerződést bontott Szrdjan Blagojevics vezetőedzővel. Az erről szóló hír a klubhonlapon jelent meg.

Szrdjan Blagojevics távozik a DVSC-től
Szrdjan Blagojevics távozik a DVSC-től
Forrás: Napló-archív

Az 51 éves szerb tréner és stábja (Dejan Fijala, Sasa Semeredi és Nikola Stankovic) közel két éve, 2022 szeptemberében vette át a Loki irányítását, és az addig nyeretlen együttest a bajnokság végére egészen a dobogóig, a bronzéremig vezette, ezzel kiléphetett a nemzetközi kupaporondra. A csapat a következő, 2023/24-es idényben is az élmezőnyben szerepelt, végül az 5. helyen végzett – emlékeztet a dvsc.hu.

A Blagojevics-érában a DVSC történetében először győzni tudott a Groupama Arénában, a Ferencváros otthonában, egy évtized után nyert Újpesten, de ezek mellett is számos remek sikert aratott. Szrdjan Blagojevics ennek eredményeképpen idén februárban a Magyar Aranylabda díjátadón átvehette a legjobb Magyarországon dolgozó külföldi edzőnek járó elismerést

– idézi fel a szakember legjobb debreceni pillanatait a klub közleménye, amelyben a szerb szakembernek és teljes stábjának megköszönték a klubért tett szolgálatot. Mint írták, nem felejtik el soha, amit a csapatért tettek, további pályafutásukhoz pedig sok sikert kívánnak.

Szombaton Dombi Tibor ül a DVSC kispadján

Egyúttal az is kiderült, hogy a szombati, ZTE elleni bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként Dombi Tibor irányítja a csapatot, munkáját az edzéseken Balogh János, Pallai Zsolt és Madar Csaba segíti, Herczeg András és Gulácsi Bence külső szakmai támogatásával. 

Az Nb1.hu hétfőn azt írta, a Loki kispadján Máté Csaba váltja majd Blagojevicset.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában