Átigazolás

2024.08.05. 17:23

Bombaigazolás? Victor Braga a DVSC-ben!

A Loki újabb játékost szerződtetett. Victor Braga Debrecenben folytatja.

Haon.hu

Victor Braga a DVSC-ben folytatja

Forrás: DVSC-archív

A DVSC szerződtette Victor Bragát, aki a kazah első osztályú Zhetysu együttesétől érkezett. A 23 éves brazil védekező középpályás hazájában az Avenida, a Santa Cruz és a Santos csapataiban nevelkedett, majd fiatalon Kazahsztánba igazolt, ahol az Ordabasy, a Maktaaral és a Zhetysu együtteseiben játszott, Kazah Kupát nyert, összesen 61 bajnokin lépett pályára, 1 gólt is szerzett – írta a klub honlapja. 

Victor az Avenida RS csapatánál kezdte a karrierjét, ahol 15 éves koráig játszott. 2019-ben a Santa Cruz RS-hez igazolt, ahol az U19-es csapatban futballozott, az év végén pedig felkerült a felnőtt csapatba. A felnőtt keretbe való bekerülés bizonyította Victor tehetségét és elkötelezettségét a futball iránt. 2021-ben a santos-i akadémiára szerződött. A São Paulo-i klubnál az U20-as és U23-as csapatokban játszott, ahol Edinho, a legendás Pelé fia, volt az edzője. A Santosban szerzett tapasztalatok jelentős előrelépést jelentettek Victor karrierjében. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában