Párizsi Olimpia

2024.08.04. 14:53

Kozák Luca: Nyolcvanezren kint vannak az atlétikai stadionban, ez felspannol

Kozák Luca Debrecenből indult el reggel, így kevésbé esett jól neki a reggeli felkelés, de mire a budapesti reptéren be kellett csekkolni, már ott volt a szokásos mosoly az arcán.

Haon.hu

Atlétáinknak már az elmúlt napokban is szurkolhattunk az olimpián, a verseny második felében érdekelt versenyzőink azonban csak vasárnap utaztak el Párizsba. Kozák Luca a reptéren nyilatkozott a Nemzeti Sportnak. Az újságíróknak elmondta, miközben itthon készült, végigkövette az eddigi versenyeket, még azt is elárulta, melyik sportágba szeretett bele. Ma a megérkezése után még lesz ideje a pihenésre, nem veti el az ötletet, hogy este megnézze Halász Bence döntőjét kalapácsvetésben, de az atlétikai stadion hangulata a tévén keresztül is átjött neki.

Kozák Luca is elindult Párizsba
Kozák Luca is elindult Párizsba
Forrás: Nemzeti Sport Online

Már délelőtt nyolcvanezren kint vannak az atlétikai stadionban, ez engem mindig felspannol, motiválóan hat rám

– mondta az NSO Tv-nek.

Eb-ezüstérmes gátfutónkkal – aki majd szerdán áll rajthoz a 110 méteres gátfutás előfutamában – arról is beszélgettek, mit szól atlétáink eddigi eredményeihez, milyen formában utazik az olimpiára, és milyennek képzeli el a milliőjét Tokióhoz képest.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában