Labdarúgás

2024.08.30. 13:30

Máris megvan Szrdjan Blagojevics következő csapata?

A DVSC és a szakember útjai a héten váltak el. Szrdjan Blagojevics máris képbe került néhány klubnál.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

A DVSC történetének egyik korszakos edzője Szrdjan Blagojevics, akivel a hajdúsági klub a héten közös megegyezéssel szerződést bontott. Úgy fest azonban, hogy a vezetőedző munkássága sokakra olyan hatással volt, ami akár elegendő lehet egy újabb élvonalbeli együttes kispadjához. 

Szrdjan Blagojevics, DVSC, Loki, Győr
Szrdjan Blagojevics a Lokival már legyőzte a Győrt idén. Lehet, hogy következő együttese épp a Rába-parti gárda lesz?  
Forrás: MW-archív

Szrdjan Blagojevics remek munkát végzett 

A legtöbb véleményt olvasva, igencsak megosztó volt a szurkolók szemében a szerb tréner, de azt nem lehet tőle elvenni, hogy szerette a DVSC-t és a munka megszállottja. A Loki élén rögtön első szezonjában bronzérmet szerzett a hajdúsági klub, hosszú évek után pedig újra megmutathatta magát Európában a Vasutas. Az Alashkert ellen több mint 10 ezer néző volt a Nagyerdei Stadionban, a Rapid Wien érkeztekor telt ház volt a debreceni komplexumban. A vezetőedző és a játékosok újra visszahozták a futball-lázt a cívisvárosba. Az utóbbi időszakban voltak rosszabb eredmények, így közös megegyezéssel elváltak a klub és a mester útjai. 

Máris munkába állhat a mester? 

Amikor egy játékos vagy vezetőedző szabadúszóvá válik, nyilván azonnal szárnyra kelnek a pletykák, ki, merre folytathatja pályafutását. Sokat ezúttal sem kellett várni az első információkra, melyik klub nézte ki magának a korábbi DVSC-trénert: információink szerint a Győr és a ZTE kispadjára Szrdjan Blagojevics a legesélyesebb jelölt. Érdekesség, hogy hétvégén épp a zalaiakkal mérkőzik a Loki. Portálunk egyébként úgy tudja, jelenleg Belgrádban piheni ki az elmúlt esztendők fáradalmait. 

A realitás talaján maradva: kissé elképzelhetetlen, hogy egy-két héttel a szerződéstbontást követően újra NB I.-es klubhoz szerződne a szakember, ugyanakkor hozzászokhatunk a hasonló pletykákhoz az elkövetkezendő időszakban. A hivatalos bejelentésig érdemes minden információt fenntartással kezelni. Azonban az sem elképzelhetetlen, hogy Szrdjan Blagojevics DVSC-s megbizatását követően valóban Győrben köthet ki. 

Videón a Győr korábbi legyőzése: 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában