Sokba kerülhet a buli

2024.08.12. 20:23

Bulizott, kitette a szűrét a klubja a korábbi Loki-kedvencnek

A Sepsi vasárnap 2–1-es vereséget szenvedett otthon a Craiova ellen. A klub két magyar válogatott játékosa, Kecskés Ákos és Varga Kevin nem volt részese a kudarcnak, mert ők még nagyobbat hibáztak korábban.

Haon.hu

Nagy bajban

Forrás: Illusztráció: NS-archív

Saját pályáján kapott ki a Sepsi vasárnap este a román bajnokság élvonalában, de talán mégsem ez volt a legnagyobb gond a sepsiszentgyörgyieknél aznap. Ugyanis a meccskeretből kimaradt a két korábbi magyar válogatott játékos, Kecskés Ákos és Varga Kevin. Bernd Storck vezetőedző, korábbi magyar szövetségi kapitány a kezdés előtt elmondta, mindkét labdarúgó megsértette a házirendet azzal, hogy korábban egy olyan buliban vettek részt, amihez nem kaptak engedélyt a klubtól, ráadásul azzal tetézték a balhét, hogy a csapatösszetartásról is elkéstek ezt követően – számolt be róla a román digisport.ro oldalra hivatkozva az nb1.hu internetes portál.

Varga Kevin, Kecskés Ákos, balhé, buli, Bernd Storck, labdarúgás, Sepsi, buli
Varga Kevin hibázott
Forrás: Illusztráció, Czinege Melinda

Varga Kevin számára sokba is kerülhet a buli

Varga Kevin legutóbb 2023 tavaszán játszott a Lokiban, 12 bajnokin és 1 kupameccsen lépett pályára, majd tavaly szeptemberben szabadon igazolhatóként szerződött a ciprusi Apollon Limasszolhoz, ahol 9 bajnokin kapott lehetőséget, ám gól vagy gólpassz nem fűződött a nevéhez. 2024 januárjában szerződött a Sepsihez, ahol – mint a játékos nyilatkozta – Bernd Storck biztosította róla, hogy szüksége van rá.
Elképzelhető, hogy ez a bizalom most megcsappant...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában