Labdarúgás

2024.08.17. 09:08

Vármegyei focikörkép: íme, a hosszú hétvége hajdú-bihari meccskínálata

Mutatjuk, mi vár a labdarúgás hajdú-bihari szerelmeseire. Bizonyára a DVSC-DVTK meccs lesz a favorit, de mellette a "mennyei megyei" élvonalában is lesznek kemény ütközetek.

Tóth Huba Elemér

A Hajdúszoboszló (rózsaszín) és a Hajdúböszörmény (kékben) csapata pont akkor játszik majd, mikor a DVSC-DVTK meccs lesz

Forrás: Napló-archív

Hajdú-Bihar vármegyében a focimeccsekből az augusztus 20-ai hosszú hétvégén sem lesz hiány. Bizonyára a legtöbben majd a szombaton 17 órakor kezdődő DVSC-DVTK meccset választják, de ezzel egy időben a „mennyei megyeiben” is rendeznek majd izgalmasnak ígérkező találkozókat.

Vasárnap is van arra lehetőség, hogy a közelben megnézzünk egy összecsapást: az NB III.-ban a DEAC a Salgótarjánt látja vendégül, a kis Loki Kisvárdára látogat, a vármegyei I. osztályban pedig a Nyíradony a bajnokságban újoncnak számító Téglást fogadja.

Hétfőn 17 órától pedig a címvédő Monostorpályi a tavaly a bajnokság utolsó helyén végző Egyekkel küzd meg majd a három pontért.

Vármegyei focikörkép

NB I., 4. forduló

Szombat, 17 óra: DVSC–DVTK

NB III. Keleti csoport, 4. forduló

Vasárnap, 11 óra: Kisvárda II.–DVSC II.,

Vasárnap, 17.30: DEAC–SBTC

Vármegyei I. osztály, 2. forduló

Szombat, 17 óra: DEAC II.–Hajdúnánás, Kaba–Aqua-General Hajdúszoboszlói SE, Hajdúböszörmény–Hajdúsámson, Bestrong SC–Berettyóújfalu,

Sárréti DSK–Létavértes, Balmazújváros–Bocskai SE

Vasárnap, 17 óra: Nyíradony–Téglás

Hétfő, 17 óra: Monostorpályi–Egyek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában