Labdarúgás

2024.08.15. 15:15

DVSC: Match Day Fesztivállal startol az első hazai bajnoki

Szombaton 17 órakor a veretlen DVSC a Diósgyőr ellen lép pályára a Nagyerdei Stadionban, ahol fesztiválhangulat, különleges programok és szurkolói akciók várják a kilátogatókat.

Haon.hu

Szombaton 17 órakor a Diósgyőr ellen lép pályára a bajnokságban még veretlen Loki a Nagyerdei Stadionban. A DVSC-nek szüksége van lelkes szurkolói támogatására, a klub pedig igyekszik a drukkerek kedvében járni, felvezető programokban sem lesz hiány – derült ki a DVSC közleményéből.

Szombaton 17 órakor a Diósgyőr ellen lép pályára a bajnokságban z ez idáog veretlen DVSC
Szombaton  a Diósgyőr ellen lép pályára a bajnokságban  ez idáig veretlen DVSC
Forrás: dvsc.hu

Több ezres nagyságrendben fogynak a bérletek és a jegyek is, az érdeklődés nagy, éppen ezért a klub szeretné jelezni, hogy a stadion pénztára mindennap 10 órakor nyit, míg a DVSC Shop hétköznap 15 és 18 óra, szombaton 10 órától 20 óráig lesz nyitva. A belépők természetesen elérhetők online is

A mérkőzést és azt megelőző órákat a Campus Kft. segítségével a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni, szombaton jön az első Match Day Fesztivál! 

A stadion 16 órakor nyit, addig is két helyszínen, a Red&White-nál és a Víztoronynál mini fesztiválok lesznek 14 órától a Diósgyőr elleni rangadó előtt. A Red&White-nál ingyenes játékokat lehet kipróbálni (célkapu, foci biliárd, subsoccer, foci darts, élő csocsó, arcfestés), gyerekjátszótér vár mindenkit, a Nagyerdei Víztorony kertjében kialakított Fan Zone-ban hangulatfokozó rendezvények lesznek régi Loki-gólokkal, meccsekkel, DJ-vel, zenével, megfizethető étellel-itallal. A meccsek napján a Loki-bérlettel vagy meccsjeggyel rendelkezők és egy fő kísérőjük 25%-os kedvezménnyel vehetnek belépőt a Nagyerdei Kultúrparkba. A Víztoronynál a mérkőzés előtti 60. percig vendéglátási akciókkal várják az érdeklődőket. Minden részlet itt található!

A DVSC hatalmas újdonsága

Szintén újdonság, hogy a bérlettel, vagy meccsnapi jeggyel rendelkezők számára autóbuszos Loki-céljáratok közlekednek a mérkőzések előtt és után a vármegye 8 irányából, már augusztus 17-én, a DVTK elleni találkozóra isAz útra itt lehet regisztrálni. 

Ezzel 8 útvonalon mintegy 20 település 220 ezer lakosa számára válik lehetővé, hogy a Loki-meccsre szóló jegy vagy bérlet (és lakcímkártya) birtokában ingyenesen utazhasson a meccsre és onnan haza céljáratokkal.

A buszok a Nagyerdei Stadionhoz érkeznek a mérkőzés előtt 2 órával, hogy az utazók a meccsen kívüli élményeket is elérhessék, és onnan indulnak vissza mérkőzést követően 30 perccel a Campus Fesztivál támogatásának köszönhetően. Az érintett települések, illetve útvonalak: Balmazújváros, Hajdúszoboszló-Ebes, Hajdúnánás-Hajdúböszörmény-Józsa, Újfehértó-Téglás-Hajdúhadház-Bocskaikert, Nyírábrány-Vámospércs-Haláp-Nagycsere-Bellegelőkert, Létavértes-Monostorpályi-Hosszúpályi-Gali tanya, Berettyóújfalu-Tépe-Derecske-Sáránd-Mikepércs, Nyíradony- Aradványpuszta-Hajdúsámson. Íme a menetrend:

A DVSC buszjáratainak menetrendje
A buszjáratok menetrendje
Forrás: dvsc.hu

A szünetben ismét aktiválják a Lexus-pólóágyút, a VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak az eltiltását töltő Ferenczi Jánossal.

Egy fontos célhoz is hozzájárulnak

A szombati nap fontos nap más szempontból is: a debreceni és a diósgyőri ultrák mindent megtesznek, hogy a súlyos betegséggel küzdő kisgyermek, Micskó Benjámin gyógyulását segítsék. Ennek megfelelően a DVSC-DVTK mérkőzésen a szurkolók tombolát vásárolhatnak 14 órától a Víztoronyban,16 órától pedig a stadionban a büfék mellett kihelyezett asztaloknál egészen a meccs kezdetéig. 

Összesen 2000 db tombolához lehet hozzájutni, egy személy természetesen többet is válthat. A vásárlók között sorsolnak, a három szerencsés nyertest a szünet elején húzzák ki, akik ekkor át is vehetik a nyereményüket. A nyeremény nem más, mint egy DVSC-mez a teljes csapat által aláírva, egy DVTK-mez a teljes csapat által aláírva és egy mérkőzéslabda, melyet mindkét csapat aláír! A tombolán kívül minden büfében adománygyűjtő dobozokat helyeznek el, tehát ebben a formában is hozzá lehet járulni Benjámin gyógyulásához!

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (14 órától 22 óráig).

További fontos információ, hogy a Red&White-ban és a Víztoronyban kizárólag bankkártyával vagy Unipass kártyával való fizetés lehetséges. Aki nem rendelkezik bankkártyával vagy Unipass kártyával, a helyszínen úgynevezett anonim Unipass kártya feltöltését tudja igénybe venni, amely a Debreceni Campus N.K. Kft. által üzemeltetett további vendéglátóhelyeken is elfogadják, köztük a Nagyerdei Stadionban is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában