Tovább tart a nagy menetelés!

2 órája

Bódi Ádám még a rangadón is gólt lőtt és gólpasszt adott!

Az egykori DVSC-játékosok ismét remekeltek a KBSC-ben! A Szentlőrinc elleni meccsen Bódi Ádám és Kartik Bálint igen aktív volt, de Pintér Ádámnak, Lucasnak és Varga Józsefnek is voltak szép megmozdulásai.

Tóth Huba Elemér

Az NB II. két legjobb formában lévő alakulata, a második helyen álló KBSC az első helyen tanyázó, veretlen Szentlőrincet látta vendégül hétfőn este. Korábban már többször is beszámoltunk róla, hogy a korábban Debrecenben futballozó, immáron a Kazincbarcikát erősítő játékosok kimondottan jó formában vannak, a sárga-kék gárda kis híján pedig még a DVTK-t is kiejtette a Magyar Kupából. Ahogyan azon a mérkőzésen, úgy most is a DVSC-nél pallérozódó Kartik Bálint volt a csapatkapitány, de a kezdőben láthattuk Bódi Ádámot, Varga Józsefet, Lucast, valamint Pintér Ádámot is.

Bódi Ádám
Bódi Ádám a Szentlőrinc elleni rangadón is jól játszott, egyik vezére volt a KBSC-nek
Forrás: Facebook/KBSC-archív

Most is elemükben voltak az ex-lokisták

Pintér már a 3. percben veszélyeztetett, de akkor még az ellenfél kapusa, Gyurján Márton hárítani tudott. Pillanatokkal később Bódi veszélyeztetett, de ő is célt tévesztett. A Loki után a KBSC-ben is a 27-es mezt viselő játékos igencsak aktív volt, hiszen több szögletet is csavart jól középre, szélről a támadójátékot nagyon segítette. A 11. percben Varga József ugratta ki, de a védők elkanalazták előle a labdát.

Az első gólra a 24. percig kellett várni, ekkor Bódi jobbról tette középre a játékszert, majd Polgár Kristóf zörgette meg a hálót.

Jóval aktívabb volt a borsodi együttes, egyértelműen közel álltak ahhoz, hogy az előnyt növeljék. A 30. minutumban úgy tűnt, hogy Vargát szabálytalanul állították meg a hátvédek a tizenhatoson belül, ám Hanyecz Bence játékvezető sípja néma maradt. Az első félidőben nem is történt változás, így 1–0-s állásnál vonulhattak a felek az öltözőbe.

Bódi Ádám megint gólt szerzett!

A második játékrész elején Lucas próbálkozott, de nem élt a lehetőséggel. Azonban nem sokkal később a brazil származású, magyar állampolgársággal is rendelkező futballistát csak szabálytalanul tudták megállítani a tizenhatoson belül.

Bódi Ádám állt oda a büntetőhöz, amit higgadtan értékesített, magabiztosan a jobb alsóba helyezte a labdát.

Bár még sok volt az összecsapásból, lényegében megpecsételte ezzel a három pont sorsát. A baranyaiak igyekeztek az utolsó szalmaszálat megragadni, és bár többször is közel álltak a szépítéshez, a játékosok utolsó passzoknál többször is hibáztak. A meccsen Kartik Bálint bizonyult az egyik legjobbnak, sokat robotolt, kiválóan szervezte a KBSC játékát, a 86. percben pedig mikor lejött a pályáról Varga József viselte a csapatkapitányi karszalagot. A Szentlőrinc nem igazán tudott beleszólni a meccsbe, a Kazincbarcika 2–0-ra diadalmaskodott, és a másodosztályú bajnokságban már csak egy pontra van az első helytől.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában