Labdarúgás

2024.09.16. 21:32

Így teljesített Bódi Ádám és Varga József a DVTK ellen

A Kazincbarcika a DVTK ellen játszott a MOL Magyar Kupában. Bódi Ádám és Varga József is szerephez jutott a meccsen.

Orosz Krisztofer

A DVSC két korábbi kiválósága, Bódi Ádám és Varga József a MOL Magyar Kupa hétfői játéknapján a DVTK ellen bizonyíthatott. A Loki újkori legendái kirobbanó formában szerepelnek az NB II.-ben, előbbi játékosról többször is beszámoltunk már, de egy borsodi Kazincbarcika-DVTK rangadó mindig pikánsnak ígérkezik. Előzetesen a piros-fehérek számítottak a meccs esélyeseinek, de pontosan a debreceni duó miatt akadhatott félnivalója is miskolciaknak. 

Bódi Ádám, DVSC, Loki, Varga József
Bódi Ádám ismét játszott a Kazincbarcikában
Forrás: Kazincbarcika-archív

Bódi Ádám játszott a Diósgyőr ellen 

A Magyar Kupa meccsen mindkét exlokista kezdőként kapott szerepet, ráadásul jól is teljesítettek a barcikaiak mezében. A rangadón Jurek szerzett vezetést a miskolciaknak, de a hazaiak többek között Varga József gólpasszának köszönhetően fordítottak a fehér mezesek. Bódi Ádám is aktív volt, rengeteg veszélyes beadás érkezett a DVTK kapuja elé. A kupameccs végül hosszabbításba torkollt, amelyből a Diósgyőr jött ki győztesen, 4–2-re nyertek a piros-fehérek. Bódi Ádám és Varga József a bajnokságban szállíthatják tovább a Kazincbarcika pontjait.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában