Helyi sport

2024.09.05. 17:47

Nehéz mérkőzés elé néz a DEAC II.

Haon.hu

A vármegyei első osztály 5. fordulójában a Berettyóújfalu otthonában lép pályára a DEAC második csapata – közölte a klub honlapja. Mint írják, a csapat nem úgy teljesít az új szezonban, mint amire előzetesen számítottak, az eddigi négy fordulóban csak egy pontot sikerült begyűjteni. A bajnoki címre pályázó Hajdúszoboszló elleni döntetlen azonban bravúrnak számít, melyhez előző héten is közel álltunk, ám a még veretlen Hajdúsámson csak elvitte a pontokat.

Az 5. fordulójához érkezett a vármegyei I. osztályú felnőtt bajnokság
Az 5. fordulójához érkezett a vármegyei I. osztályú felnőtt bajnokság
Forrás: deac.hu

Az 5. fordulóban a DEAC II. ismét élcsapattal találkozik, szombaton a 4. helyen álló, két győzelemmel és két döntetlennel rajtoló BUSE otthonába tesznek látogatást. Az előző szezon két párharcából az elsőt Hegedűs Györk góljával megnyerték, a másodikban viszont alul maradtak, háromszor vette be kapujukat a piros-fekete alakulat.

A fürdővárosiak ellen megmutatták, felveszik a versenyt a legjobbakkal, ha sikerül megismételni azt a teljesítményt, ponttal, akár pontokkal térhetnek haza a Berettyó-parti városból.

Vármegyei I. osztályú felnőtt 5. forduló
BUSE – DEAC-II
09.07. 15:30 – Berettyóújfalui Sportpálya

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában