Futsal

2024.09.01. 06:00

Döntetlennel zárult a hajdú-bihari futsalrangadó

Haon.hu

A DEAC férfi futsalcsapata az MVFC otthonában vívott vármegyei rangadót az NB I. harmadik fordulójában szombat este, olvasható a debreceni klub tudósításában. A hazaiaknál kezdett az a Szatmári Ákos, aki még az előző idényben a cívisvárosiaknál szerepelt. A berettyóújfalui Szabó Péter már az első percben bevette Faragó Ádám kapuját. A kezdeti sokktól az egyetemisták nem roppantak össze, és ez meghozta a gyümölcsét. A szünet előtti periódusban két gólt is szereztek: előbb Faragó Lajos köszönt be, majd Franchu találatát követően már 1–2 szerepelt a kijelzőn.

futsal
A DEAC és az MVFC is ugyanannyi gólt lőtt, igazságos döntetlennel ért véget a futsalmeccs
Forrás: Napló-archív

A második félidőben az MVFC futsalcsapata talált még egy gólt

Próbáltak egyre nagyobb nyomást helyezni a fekete-fehérekre a berettyóújfaluiak, akikkel több alkalommal a kapufa is kibabrált. Aztán a 27. minutumban Szalmás Zoltán volt eredményes, ezzel 2–2-re módosult az állás. A hátralévő időben újabb gólt már nem láthattak a szurkolók, így 2–2 lett a végeredmény. 

Futsal NB I., 3. forduló
MVFC Berettyóújfalu–DEAC 2–2 (1–2)
Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Czene-Joó Ádám, asszisztensek: Tamási Patrik, dr. Vigh Tünde.
Gólszerzők: Szabó P. (1.), Szalmás (27.), ill. Faragó (17.), Franchu (18.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában