Kézilabda

2024.09.10. 13:33

Debreceni játékos is van Golovin Vlagyimir keretében

Kihirdette a 18 fős keretét Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány a magyar női kézilabda-válogatott a románok elleni felkészülési mérkőzés előtt. A csapatnak tagja lesz a DVSC Schaeffler játékosa, Füzi-Tóvizi Petra is.

Haon.hu

Füzi-Tóvizi Petra ismét benne van a keretben

Forrás: Napló-archív

A párizsi olimpia óta először találkozó keret szeptember 23-tól készül együtt, a válogatott az összetartás végén, szeptember 28-án Tatabányán fogadja Romániát, a 17:30-kor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti – írja az M4 Sport. A szövetségi kapitány az MTI-nek korábban arról beszélt, hogy egy második, zárt kapus mérkőzést is játszanak a románok ellen. A párizsi olimpián 6. helyen végző 17 fős keretből Debreceni-Klivinyi Kinga maradt ki, Juhász Gréta és Faluvégi Dorottya pedig meghívót kapott.

A magyar női válogatott kerete:

Kapusok: BÖDE-BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZEMEREY Zsófi (Metz Handball, francia)

Jobbszélsők: GYŐRI-LUKÁCS Viktória (Győri Audi ETO), FALUVÉGI Dorottya (HB Ludwigsburg, német)

Jobbátlövők: KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), PAPP Nikolett (SCM Gloria Buzau, román), ALBEK Anna (Motherson-Mosonmagyaróvári KC)

Irányítók: VÁMOS Petra (Metz Handball), SIMON Petra (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Beállók: FÜZI-TÓVIZI Petra (DVSC SCHAEFFLER), BORDÁS Réka (FTC-Rail Cargo Hungaria), PÁSZTOR Noémi (CSM Bucuresti, román)

Balátlövők: KUCZORA Csenge (Thüringer HC, német), KÁCSOR Gréta (Gloria Bistrita, román), JUHÁSZ Gréta (Vác)

Balszélsők: SZÖLLŐSI-SCHATZL Nadine (Moyra-Budaörs), MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Szövetségi kapitány: GOLOVIN Vlagyimir

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában