Helyi sport

2 órája

Súlyos betegség verte le a lábáról Marozsán Fábiánt

A fiatal teniszezőnek idő előtt haza kell térnie az ATP-500-as ázsiai tornáról. Marozsán Fábián a tervek szerint október közepe felé versenyezhet újra.

Haon.hu

Elutazott Pekingbe Marozsán Fábián, de az influenzavírus okozta háromnapos, hányással járó, rendkívül magas láz legyengítette szervezetét, továbbra is torokfájással és erős köhögéssel küzd. Reménykedett benne, hogy az ATP 500-as torna kezdésére jobban lesz és pályára tud lépni, de nincs olyan állapotban, hogy vállalja az indulást, ezért a helyszínen visszalépett a viadaltól, és hazautazik – számolt be róla a nemzetisport.hu a teniszező menedzsmentjének tájékoztatása alapján.

Idő előtt véget ért a verseny Pekingben Marozsán Fábián számára
Idő előtt véget ért a verseny Pekingben Marozsán Fábián számára
Forrás:  MW-archív

Mint írják, a hangcsoui remek kezdés után Marozsán Fábián Pekingben is jó sorsolást kapott volna, így különösen fájó, hogy nem szerepel a versenyen, ráadásul így a sanghaji ATP 1000-es tornát is kihagyja, ahol tavalyi negyeddöntős eredménye miatt 180 pontot kellett volna megvédenie. 

– Marozsán Fábián itthon könnyebben tud regenerálódni és az edzések során ismét megerősödni. A tervek szerint az Almatiban október 14-én kezdődő 250-es versenyen ismét ott lesz, majd Bécsbe és Párizsba készül, a szezon zárásaként pedig Metzben szeretne indulni – húzták alá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában