Bódi Ádám parádéja

2 órája

A Loki betlizik, Bódi Ádám parádézik: ezúttal duplázott - videóval

Továbbra is harcban a Barcika feljutásért. Bódi Ádám ismét kulcsember volt a borsodiaknál.

Molnár Szilárd

Nem tud leállni Bódi Ádám, a DVSC korábbi kiválósága, aki jelenleg a Kazincbarcika középpályásként tartja rettegésben a másodosztály csapatait. Az NB II. mostani fordulójában borsodiak a Szegedet fogadták vasárnap délután. A vendégek Novák Csanád 52. percben szerzett góljával vezették, ám jött Bódi Ádám, és két góljával eldöntötte a 3 pont sorsát. A Maki becenevű játékos a 65. percben magabiztosan értékesített egy értékesített egy büntetőt, majd a 91.-ben egy jobb oldali passzt helyezett higgadtan a kapuba megnyerve a meccset csapatának.

bódi ádám, dvsc, kazincbarcika, szeged, varga józsef, lucas, nb ii, kazincbarcika-szeged
Bódi Ádám ezúttal duplázott
Forrás: Facebook / Kolorcity Kazincbarcika Sport Club

Nem csak Bódi Ádám volt a siker részese

Tehát Kazincbarcika-Szeged 2-1, Bódi Ádám ezekkel a találatokkal már 6 gólnál és 10 gólpassznál jár, és még csak 11 forduló ment le a szezonból! A Loki volt játékosai közül Ádám mellett Varga József, Lucas és Kártik Bálint is végigjátszotta az összecsapást, míg Pintér Ádám a 72. minutumban állt be a feljutó helyen álló Barcikába.

Bódi Ádm góljai a 65. és a 91. percben:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában