Kézilabda

2 órája

DEAC kézilabda: ezzel a csapattal találkoznak a Magyar Kupában!

Mándi Norbert vezetőedző elmondta, a Debreceni Egyetem alakulatában az eddig kevesebb szerepet kapó játékosok is szóhoz juthatnak a DVTK elleni összecsapáson.

Haon.hu

A DEAC kézilabdacsapata a DVTK-val játszik a Magyar Kupában

Forrás: DEAC

A DEAC kézilabdacsapata a második fordulóban kezdi meg a szereplését a Magyar Kupa idei kiírásában, adta hírül a debreceni klub honlapja. Mándi Norbert legénységének az első ellenfele a szintén NB I./B-s DVTK lesz. 

DEAC kézilabda
A DEAC kézilabdacsapata a DVTK-val játszik a Magyar Kupában
Forrás: DEAC

 

A tervek szerint a kupameccset október 15-én rendezik meg a DESOK-ban. A versenykiírás szerint a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén a diósgyőriek várhatnák a következő kör sorsolását.

 Remek erőfelmérő lesz a DEAC kézilabdacsapata számára

A diósgyőriek ebben a szezonban újoncként álltak rajthoz a másodosztályban. Molnár András tanítványai két diadallal indítottak, aztán az előző két fordulóban nem tudtak pontot szerezni.

– A kupában nincsenek nagy elvárásaink, de nyilván a lehető legtöbb találkozót meg akarjuk nyerni. A DVTK ellen is győzni szeretnénk, mivel minden sikerélmény jó hatással van a csapatmorálra. Terveim szerint olyan játékosok is több időt töltenek majd a pályán, akik eddig kevés játéklehetőséget kaptak. Örülnénk, ha továbbjutás esetén a következő körben egy NB I.-es gárdával csaphatnánk össze. Ez a mérkőzés remek erőfelmérő lenne, hiszen kiderülne, hol is tartunk az építkezésben – nyilatkozta Mándi Norbert.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában